KLEMENTINA LEVKOVSKA

Djevojka koja je tukla hrvatskog rukometaša užasnula policajce: ‘Smijala se kao da nije normalna’

Screenshot

Njezin odvjetnik rekao je da je prerano za bilo kakve izjave i informacije s obzirom na to da je istraga tek počela.

Ponašanje Klementine Levkovske, 19-godišnje djevojke koja je sudjelovala u premlaćivanju hrvatskog rukometaša Denisa Tota (27) u četvrtak oko 3.30 sati ispred skopskog kluba “Privilege”, u policijskoj postaji iznenadilo je i policajce, piše Jutarnji list.

“Smijala se kao da nije normalna. Samo se smijala, kao da smo je priveli zbog krađe litre mastike u trgovini, a ne za nasilnu smrt”, prepričao je izvor upoznat s tijekom istrage ubojstva igrača skopskog RK Butel koji nosi ime po skopskoj gradskoj četvrti i jednoj od općina glavnoga grada Sjeverne Makedonije.

“Ona je još kao 14-godišnje dijete bila u tretmanu zbog psihopatskog poremećaja ličnosti, bila je na liječenju u psihijatrijskim ustanovama. Bila je i u tretmanu socijalnih službi jer je bježala od kuće zbog uživanja droge. Nakon što je rodila dijete, koje sada ima godinu i pol, i socijalna se služba bavila njome zbog zanemarivanja djeteta”, tvrdi izvor Jutarnjeg lista.

Policija je ispitala i vlasnika i konobaricu kluba, a jedno od pitanja bilo je i to je li konobarica kada je pozvala Hitnu pomoć rekla da se nešto dogodilo ispred kluba ili je samo rekla da osoba bez svijesti leži ondje.

– Zasad je preuranjeno za bilo kakve izjave i informacije jer je istraga tek počela – bilo je sve što je rekao za Jutarnji odvjetnik Petar Timovski koji brani Klementinu Levkovsku, prenose RTL Vijesti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views