Djevojka zadobila opekotine nakon eksplozije gume u autobusu Autotroleja

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Sve se dogodilo danas između 13-14 sati na autobusnoj stanici u blizini KBC-a Rijeka – lokalitet Sušak

Proteklih mjeseci redovno smo , nažalost, morali izvještavati o nevoljama s održavanjem autobusa Autotroleja koji su (pre)često ostajali u kvaru na gradskim ulicama, snižavajući na taj način drastično standard javnog gradskog prijevoza u Rijeci.

Pritom smo naglašavali kako je sreća u nesreći što nema ozlijeđenih putnika ili ne dao  Bog žrtava tehnički neispravnih ili dotrajalih vozila, no čini se da se danas dogodio i taj trenutak da je netko stradao zbog dotrajalosti/slabog održavanja autobusa riječkog komunalnog poduzeća.

Naime, kako putem društvenih mreža javlja H. S. Sertić (Riječka enciklopedija Fluminensia”, danas je u jednom incidentu koji uključuje autobus riječkoga gradskog prijevoznika ozlijeđena jedna djevojka.

Evo što se dogodilo prema H. S. , njegovim riječima:

Puknuće gume nije neki neuobičajeni i izvanredni događaj, ali probijanje zaštitne oplate blatobrana i ozljeđivanje putnice (1. stupanj opekotina na donjim ekstremitetima, zaglušenje, šok i bolovi u glavi. Prebačena u KBC Rijeka, na daljnji pregled, dijagnozu i tretman).

Događaj s autobusom Autotroleja (7A) danas između 13-14h. Na ulasku u stanicu preko puta KBC Sušak.

…. Sve je pukim slučajem završilo relativno dobro. Ali oni koji znaju ponešto o pneumaticima i standardnom pritisku od min 8 bara u gumama teretnih vozila znaju na što mislim da je u ovom slučaju guma eksplodirala (umjesto srećom na vanjskoj strani busa prema cesti) na strani prema stanici, dok putnici izlaze i ulaze u bus!!!”… Policija je napravila uviđaj.“, piše između ostaloga H. S. Sertić.

O ovome događaju uputili smo upit i Policijskoj upravo primorsko-goranskoj a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari