NEMAO OZLIJEĐENIH

DOGODILO SE I TO! U Crikvenici se vozilima sudarile dvije vozačice. Obje su krive! A jedna je bila i fino ‘nacvrcana’…

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Obje vozačice su prekršajno sankcionirane temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je policija.

Jučer oko 23,45 sati na području Crikvenice došlo je do prometne nesreće s materijalnom štetom.

“Naime, 52-godišnja vozačica upravljala je osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,04 g/kg te je u namjeri zaobilaženja parkiranog osobnog vozila udarila u osobno vozilo iz suprotnog smjera kojim je upravljala 25-godišnja hrvatska državljanka.

Naime, 25-godišnjakinja je također zaobilazila drugo parkirano vozilo uz rub kolnika, a da se pritom nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog opasnosti da će nastaviti upravljati vozilom te tako ugrožavati sigurnost prometa, 52-godišnjakinja je zadržana u službenim prostorijama policije te joj je privremeno oduzeta vozačka dozvola.

Obje vozačice su prekršajno sankcionirane temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari