KRALI SU

Dolijala dvojica mlađih Riječana; Počinili niz krađa u radionicama, halama, skladištima…!

Foto: M.L./Riportal

Počinili štetu od oko 28.000 kuna

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 21 i 33 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog dijela teške krađe.

Navedeni hrvatski državljani sumnjiče se da su 22. svibnja provalili u radionicu na riječkom području iz koje su otuđili više komada rabljenih kočionih umetaka. Kaznenim dijelom oštećena je tvrtka iz Zagreba, a materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.

Spomenuta dvojica također se sumnjiče za počinjenje četiri kaznena dijela  teških krađa i krađa na području Rijeke. Između prosinca 2019. godine i svibnja ove godine provalili su u halu i skladište na riječkom području te otuđili nekoliko metara bakrenog kabela, kočnih umetaka, više komada raznih ključeva, žica za varenje te nekoliko podžbuknih ventila za vodu čime su oštetili dvije tvrtke iz Zagreba i jednu tvrtku iz Rijeke za iznos od oko 28.000 kuna.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih dijela, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari