5 DANA OD INCIDENTA

DORH dobio izviješće policije o napadu na Platku; U tijeku je provođenje dodatnih izvida radi donošenja državnoodvjetničke odluke

Idi na originalni članak
Foto: čitatelj

Naveli su kako ‘ne potvrđuju primitak kaznenih prijava i posebnih izvješća’, a nakon dodatnih izvida će donijeti državnoodvjetničku odluku

Oglas

Državno odvjetništvo oglasilo se o slučaju premlaćivanja na Platku te su naveli kako ne potvrđuju primitak kaznenih prijava i posebnih izvješća.

“No zbog velikog interesa javnosti i zaprimljenih više upita za konkretni predmet, odgovaramo da je Državno odvjetništvo zaprimilo posebno izvješće Policijske uprave primorsko-goranske vezano za događaj na Platku od 29. siječnja 2023.”, stoji u njihovom pripćenju koje su objavili u petak.

Dalje navode kako je nadležno Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci, nakon analize zaprimljenog izvješća, odlučilo da je, “na temelju članka 206. i 206.g Zakona o kaznenom postupku, potrebno provesti dodatne izvide po okončanju kojih će biti donesena državnoodvjetnička odluka o čemu će biti objavljeno priopćenje na mrežnoj stranici.”

Exit mobile version