KAZNENO PRIJAVLJEN

Dostavljač (26) iz Matulja prilikom dostave lažno prijavio krađu konobarskog novčanika

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Počinjenim kaznenim djelom oštećen je ugostiteljski objekt sa sjedištem u Matuljima za iznos od nešto više od 4.100 kuna

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pronevjere.

Kako su izvijestili iz PU Primorsko-goranske, 26-godišnjak je prijavio da je prije nekoliko dana, prilikom obavljanja poslova dostave na području Srdoča, fizički napadnut od dvije nepoznate muške osobe koje su mu otuđile konobarski novčanik s novcima.

VIDEO DANA:

Spomenuti nije imao vidljivih ozljeda, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je lažno prijavio fizički napad kako bi opravdao pronevjeru novca koji mu je povjeren u radu. Počinjenim kaznenim djelom oštećen je ugostiteljski objekt sa sjedištem u Matuljima za iznos od nešto više od 4.100 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela protiv 26-godišnjaka se podnosi kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari