PRVI JOJ JE POMOGAO

DRAMA KOD NJIVICA: Mlada djevojka Fiatom sletjela s ceste, a onda se ukazao “vitez na bijelom divu”!

Foto: Facebook/E.K./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Prometna nesreća dogodila se danas u rano jutro, nešto iza 6 sati

Danas ujutro na D102, Krčkoj magistrali, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo.

Mlada vozačica (2000.) osobnog vozila marke Fiat iz zasad neutvrđenih razloga izgubila je kontrolu nad upravljačem te sletjela u duboki jarak pored ceste gdje je vozilo udarilo u stablo!

Na mjestu nesreće odmah su se zaustavili vozači drugih vozila a mnogi su pohitali vidjeti mogu li pomoći unesrećenima. Prema svjedočenju službenih osoba, najbrži je bio jedan hrabri vozač cisterne koji se bez razmišljanja spustio u jarak do slupanog vozila te prvi pomogao mladoj djevojci da se izvuče iz oštećenog vozila. Djevojci je potom pružena liječnička pomoć.

Svaka mu čast na tom potezu, a zahvalnost su mu na licu mjesta iskazali drugi vozači, službene osobe te sama unesrećena vozačica!

Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su pripadnici hitnih službi, policija, ekipa hitne medicinske pomoći i vatrogasci, te se zbog stvorene gužve Krčkom magistralom neko vrijeme prometovalo izuzetno usporeno i otežano.

Na mjestu nesreće policijski službenici obavili su očevid nakon čega će se više znati o točnim uzrocima i svim okolnostima ove nesreće u kojoj je oštećena, prema prvim informacijama, na svu sreću samo lakše ozlijeđena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari