PRUŽAO OTPOR

U Rijeci pronađen mladić za kojim se tragalo, prilikom uhićenja napao policijskog službenika

Foto: Mateo Levak/Riportal

Prijavljen je za prijetnju te prisilu prema službenoj osobi

Opatijska policija je u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Rijeka dovršila kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Njega se sumnjiči da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 31-godišnje hrvatske državljanke te kazneno djelo prisile prema službenoj osobi na štetu policijskog službenika.

Osumnjičenog je policija pronašla 12. kolovoza na području Rijeke, nakon čega je uočivši policijske službenike pokušao pobjeći. Prilikom postupanja policije pružao je aktivan otpor, fizički napao policijskog službenika te ponovo pokušao pobjeći u čemu su ga policijski službenici spriječili.

U ovom događaju policijski službenik je lakše ozlijeđen.

Osumnjičeni je priveden na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je osim kaznenog djela prisile prema službenoj osobi, tijekom kolovoza ove godine oštećenoj 31-godišnjakinji uputio više ozbiljnih prijetnji.

Zbog sumnje na počinjenje ovih kaznenih djela prijavljen je mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim toga, utvrđeno je da je za osumnjičenim 29-godišnjakom od nadležnih sudova raspisan veći broj potraga te je po završetku kriminalističkog istraživanja predan u zatvor u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari