NIJE SE ŽELIO ZAUSTAVITI

DRAMA NA KIKOVICI! Riječanin (40) Citroenom udario u policijsko vozilo. U autu mu pronađena droga

Oglušio se o svjetlosne i zvučne znakove policije za zaustavljanje te je kod prestrojavanja udario u policijsko vozilo

Policijski službenici su jučer, 10. veljače, kod naplatne postaje Kikovica, tijekom redovnog nadzora prometa, pokušali zaustaviti vozilo marke Citroen riječkih registracijskih oznaka ali se vozač oglušio se o svjetlosne i zvučne znakove policije za zaustavljanje te nastavio vožnju.

“Prilikom prestrojavanja ulijevo na drugu prometnu traku od desnog ruba kolnika, udario je u policijsko vozilo. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj, 40-godišnji hrvatski državljanin, upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Također, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, provedena je pretraga osobnog vozila i osobe te je pronađeno oko 70 grama kokaina, krivotvorena vozačka dozvola i drugi predmeti koji se dovode u vezu s kaznenim djelom.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske policije.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim toga, prekršajno je sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari