I TO MU NIJE JEDINI 'GRIJEH'!

Riječanin (44) izašao iz svog vozila da upozori vozača VW-a (27) na prometni prekršaj pa dobio batine

Foto: Riportal

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan u istražni zatvor

Jučer su policijski službenici I. policijske postaje Rijeka uhitili 27-godišnjeg hrvatskog državljanina za kojim je Policijska uprava primorsko-goranska raspisala potragu zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta i teške tjelesne ozlijede.

“Na dan 31. prosinca prošle godine 44-godišnji hrvatski državljanin se upravljajući svojim vozilom isključio s autoceste A 7 u Osječku ulicu u Rijeci.

Tom prilikom prednost mu je oduzelo osobno vozilo marke Volkswagen, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao osumnjičenik te se zaustavilo na znak crvenog svijetla.

Ubrzo zatim je iz svog vozila izašao 44-godišnjak u namjeri da vozača Volkswagena upozori na nepropisno ponašanje u prometu. No potom ga je 27-godišnji osumnjičenik fizički napao i ozlijedio drvenim predmetom. Potom se osumnjičenik udaljio s mjesta događaja.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Policija je intenzivno tragala za osumnjičenikom te ga je pronašla jučer, 10. veljače, na području Rijeke.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan u istražni zatvor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari