ZVONIO JOJ NA PARLAFON U SITNIM SATIMA

DRAMA U KASTVU Pijani muškarac (39) se usred noći potukao s drugim (48) zbog žene, kasnije joj razbio i auto

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, 39-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 39 i 48 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari i zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakon o nabavi i posjedovanju oružja građana.

“Osumnjičeni 39-godišnjak je jučer u ranim jutarnjim satima pod utjecajem alkohola došao ispred zgrade na području Kastva gdje stanuje 46-godišnja hrvatska državljanka te je zvonio na parlafon. Zbog neprekidnog zvonjenja, iz zgrade je izašao 48-godišnjak rekavši 39-godišnjaku da prestane sa zvonjavom ili će pozvati policiju na što ga je 39-godišnjak fizički napao.

Nakon što su se obojica osumnjičenika fizički sukobili, osumnjičeni 39-godišnjak se odvezao svojim vozilom u nepoznatom smjeru, no nakon nekog vremena se ponovno vratio i teleskopskom palicom udarao po vozilu u vlasništvu 46-godišnjakinje.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, 39-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim toga, obojica osumnjičenika sankcionirani su temeljem odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 39-godišnjak i temeljem Zakon o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari