USPJEH POLICIJE

DRAMA U NOĆI Eksplozija na Pećinama! Policija uhvatila osumnjičene za ‘miniranje’ bankomata

Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL

Uhićene su osobe koje se sumnjiče za aktiviranje eksplozivnih naprava

Danas oko 00,30 sati u blizini upravne zgrade poslovnog subjekta kod trgovačkog centra na Pećinama u Rijeci došlo je do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

“Neposredno prije navedenog događaja, oko ponoći, policijski službenici Policijske uprave primorsko – goranske su ispred trgovačkog centra na području Kostrene zatekli njemačkog i hrvatskog državljanina koji su tamo ostavili eksplozivnu napravu. Navedene osobe su uhićene i privedene u policijsku postaju”, izvijestili su iz policije.

Osumnjičenici su imali i treću napravu, a sve se dovodi u svezu s eksplozijom od 21. svibnja na području trgovačkog centra na Vežici u Rijeci, potvrdili su iz Policijske uprave primorsko-goranske i dodali kako će javnost s točnim slijedom događaja biti upoznata po okončanju očevida.

Očevid navedenih događaja je u tijeku, kao i kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti.

Oglasio se Božinović
Na Twitteru se oglasio i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

“Čestitam policiji na profesionalnom i učinkovitom radu u otkrivanju i uhićenju osoba koje se dovode u vezu sa serijom postavljenih eksplozivnih naprava na području Rijeke. Njihova predanost u radu jamac je sigurnosti građana i zaštite javnog reda i mira”, napisao je na Twitteru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari