Drama u Puli: Pauk mu digao auto, pa napao djelatnika; ovaj mu uzvratio šakama i teško ga ozlijedio

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

Muškarac je djelatnika vrijeđao raznim pogrdnim riječima te ga je u jednom trenutku udario glavom

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 52-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda.

Policijska uprava istarska je izvijestila da je u ponedjeljak oko 11.30 sati, u dvorištu pravne osobe u Prilazu kralja Salamona u Puli, 65-godišnjak počeo vikati i vrijeđati djelatnike pravne osobe jer mu je pauk odvezao automobil. Kada je do njega prišao 52-godišnji djelatnik, stariji muškarac ga je nastavio vrijeđati raznim pogrdnim riječima te ga je u jednom trenutku udario glavom. Muškarci su se tada potukli, a 65-godišnjak je u sukobu zadobio više ozljeda te je teže ozlijeđen i zadržan na liječenju, dok je 52-godišnjak lakše ozlijeđen.

Protiv djelatnika pravne osobe podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, dok se protiv 65-godišnjaka podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari