DRAMA U ULJANIK TESU-u: Radnik spašen u posljednji trenutak, navodno legao ispod preše i pokušao se ubiti

Foto: Ilustracija

U krugu tvornice Uljanik TESU u Puli jučer u jutarnjim satima teško je ozlijeđen 53-godišnji radnik iz Pule. Muškarac je s teškim ozljedama glave zbrinut na intenzivnoj njezi u pulskoj bolnici.

Prema riječima radnika Uljanika navodno je zbog teške financijske situacije pokušao počiniti samoubojstvo legavši pod prešu. No, drugi je radnik, vidjevši što se događa, nesretnog muškarca potegao i izvukao ispod preše, ispričali su nam Uljanikovci.

U policiji su nam potvrdili da su oko 8.50 sati zaprimila dojavu da je ozlijeđen radnik unutar brodogradilišta u Puli te je Hitnom pomoći prevezen u bolnicu s teškim ozljedama.

– Na mjestu događaja policija je zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom obavila očevid te se nastavlja s prikupljanjem obavijesti kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja, odgovorila nam je glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović ne navodeći druge detalje.

Više pročitajte na portalu iPress.hr.
iPress.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari