KRVAVA VOŽNJA UZ BLUDNIČENJE: Trojica oteli mladića, tukli ga i tjerali da ih oralno zadovolji

Foto: Ilustracija

Sve se dogodilo proteklog Božića u Gorskom kotaru, a uzrok svemu je – ljubomora?!

Tijekom istražnih radnji isplivali su na površinu svi mučni detalji događaja koji je zaprepastio širu javnost, a uključivao je besprizorno nasilničko i bludno ponašanje trojice mladića nad nemoćnom žrtvom koje se odvijalo protekloga Božića u nekoliko gorskokotarskih mjesta.

Naime, kako smo već javili, trojica mladića tada su žrtvu silom uvukli u automobil, nekoliko puta ga istukli te prisiljavali na bludne radnje izjednačene sa seksualnim odnosom! Svemu je uzrok, kako je pokazala istraga, činjenica da je žrtva u to vrijeme bio u ljubavnoj vezi s bivšom suprugom jednog od nasilnika!

Javnosti je danas poznato kako je riječ o Hrvoju Andriću, 25-godišnjaku iz Delnica, , 22-godišnjem Velimiru Šajnoviću, također iz Delnica te Ivanu Đurđeviću, 24-godišnjaku s prebivalištem u Bosiljevu. Oni su dovedeni iz istražnog zatvora na prvo ročište pred vijeće kojim predsjeda sutkinja Sandra Vučković te se izjasnili da se ne osjećaju krivim za kaznena djela za koja je protiv njih Općinsko državno odvjetništvo podiglo optužnicu.

Optužnicom se terete za »protupravno ograničavanje slobode kretanja oštećeniku, s namjerom da bez njegove volje izvrše spolni odnos s njime« i pritom su mu »ozbiljno prijetili da će ga teško ozlijediti«. Iz optužnice proizlazi da je motiv ovog brutalnog čina činjenica da je žrtva koju su napali bila u ljubavnoj vezi s bivšom suprugom drugooptuženog Velimira Šajnovića.

Nakon što je žrtva nasilnika slučaj prijavio policiji, klupko događaja toga mučnoga dana počelo se odmotavati. Trojica optuženika između 3 i 5 sati na Božić predložili su žrtvi da se zajedno odvezu do mjesta Litanj, no na osamljenom mjestu zaustavili su se navodno zbog obavljanja nužde. Tada su počele žrtvine muke – uslijedio je najprije udarac šakom u lice (Đurđević). Smjestili su ga potom na zadnje sjedište automobila i objasnili su mu da se „sve to događa zbog njegove veze s Šajnovićevom bivšom suprugom«. Tukli su ga i u mjestu Čedanj, a tijekom vožnje do Brod Moravica zlostavljanje je prešlo na novu razinu.

»Kad si već spavao s mojom ženom, možeš svima i popušiti«, rekao mu je – prema optužnici – Šajnović otkopčavši hlače, a unatoč zapomaganju žrtve isto su učinila i preostala dvojica nasilnika. Kada je izrazio svoje protivljenje, istukli su ga udarcima šakama u glavu. Po dolasku u mjesto Glavica napokon su ga pustili iz automobila uz naredbu da »ako ga policija pita, neka kaže da su ga tukli sinovi« što se odnosilo na jednu riječku obitelj.

Zadobivši niz ozljeda glave i vrata, žrtva se najprije ispovijedio obitelji, a zatim i policiji, detaljno opisavši sve događaje te noći.

Sva trojica optuženih su na prvom ispitivanju porekla da su učinili kazneno djelo prebacujući odgovornost na žrtvu tvrdnjama da je on njih prvi počeo vrijeđati, napadati i udarati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari