KAKAV NERED

Drama u Vrbovskom! Mladić (18) bacao petarde, 30-godišnjak se bunio pa dobio batine. I to nije sve…!

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 18-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, stoji u izviješću policije.

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede.

“Spomenuti je prije nekoliko dana na području Vrbovskog narušavao javni red i mir bacajući pirotehnička sredstva ispred kuće 30-godišnjeg hrvatskog državljanina. Budući da je njemu to zasmetalo prigovorio je 18-godišnjaku te ga vrijeđao. Nakon toga je osumnjičenik nasrnuo na njega, fizički ga napao zadavši mu više udaraca pri čemu je 30-godišnjaka pri čemu je pao na kolnik te se  udaljio s mjesta događaja.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Ozlijeđenom 30-godišnjaku je pružena liječnička pomoć i konstatirane su mu teške tjelesne ozlijede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 18-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim toga, 18-godišnjak i 30-godišnjak su prekršajno sankcionirani prema odredbama Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a 30-godišnjak i prema Zakonu o suzbijanju diskriminacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari