STRAVA KOD ŠIBENIKA

Drogiran i pijan autom udario dvije maloljetne cure, bore se za život

Foto: ILUSTRACIJA/Milan Sabic/PIXSELL

Pod utjecajem manje koncentracije alkohola i opojnih droga nije bio u stanju zaustaviti se na vrijeme na pješačkom prijelazu

U teškoj prometnoj nesreći u Brodarici kod Šibenika teške ozljede opasne po život zadobile su dvije maloljetnice, izvijestili su u subotu ujutro iz šibenske policije.

Policija navodi kako je 51-godišnjak, koji je upravljao Renaultom šibenskih registracija pod utjecajem alkohola i opojnih droga oko 22.15 sati, na pješačkom prijelazu pokupio dvije djevojčice.

Naime, kako se približavao pješačkom prijelazu, vozač nije usporio da bi sigurno propustio djevojčice. One su zbog zadobivenih ozljeda, hitno prebačene na pružanje prve pomoći u Općoj bolnici Šibenik, a zatim i na liječenje u Klinički bolnički centar Firule u Splitu, navode iz policije.

Protiv vozača će zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari