DRUGA STRANA PRIČE: ‘Nisam Barbaru oteo iz njene kuće. Ako je to rekla, onda je lagala’

Foto: Ilustracija

‘Istina je da je sama htjela ići sa mnom, udati se za mene. Ponijela je i odjeću’

“Nisam Barbaru oteo iz njene kuće i nije istina da su po nju došli moj otac, brat i stric. Ako je to ona rekla, onda je lagala jer je odmah kad nas je policija pronašla u jednoj kući kod Duge Rese policiji rekla istinu. Kasnije je sve promijenila kada joj je došao otac kojeg se silno boji i koji joj je rekao što da kaže. Istina je da je sama htjela ići sa mnom, udati se za mene. Ponijela je i odjeću. Po nju sam u Tribalj došao sam u automobilu, kako smo se i dogovorili. Ona nije ponijela mobitel, ali se s moga odmah u subotu javila svojima i rekla da je sa mnom. Nije im htjela reći gdje smo, da je ne nađu, a kasnije im se više nije htjela javiti niti je htjela ići doma iako je mogla. Bili smo sami i nije bila talac”, kaže za Večernji list Robert, 16-godišnji dječak iz okolice Ogulina, čija je ljubavna priča s 13-godišnjom Barbarom proteklih dana uzdrmala javnost.

I dok Barbarini roditelji tvrde da je riječ o otmici, Robertova je verzija onoga što se događalo dok se pet dana tragalo za njima potpuno drukčija, piše Večernji list.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari