UŽAS..

Dvije nepoznate ženske osobe pokrale 68-godišnjakinju; Nudile joj kućanske proizvode i masažu, ukrale joj 5000 kuna

Foto: RTL

Policija još jednom upozorava građane da u svoje domove ne puštaju nepoznate osobe, izvijestila je policija

Policija je  zaprimila prijavu 68-godišnje hrvatske državljanke kojoj je jučer u njenom stanu na području Srdoča u Rijeci otuđen novac čime je oštećena za oko 5000 kuna.

Dvije nepoznate ženske osobe su joj ispred zgrade nudile kućanske proizvode, nakon čega je jedna ušla za njom u stan i nudila joj masažu. Nakon što je oštećena rekla da nije zainteresirana ni za proizvode ni za masažu, nepoznata ženska osoba je otišla iz stana. Oštećena je kasnije primijetila da joj nedostaje novac te je događaj prijavila policiji.

Policija još jednom upozorava građane da u svoje domove ne puštaju nepoznate osobe. Ovo se posebno odnosi na građane starije životne dobi koji vrlo često budu oštećeni kaznenim djelima krađa ili prijevara. Počinitelji ovih kaznenih djela koriste okolnosti da primjerice osobe starije životne dobi žive sami, da slabije čuju ili vide te nažalost, iskorištavajući njihovo povjerenje ili nepažnju čine kaznena djela upravo unutar njihovih domova.

Više preporuka i savjeta na ovu temu može se pronaći ovdje .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari