ZAVRŠILI IZA REŠETAKA

Dvojica mladića iz zlatarne na Krku odnijeli nakita u vrijednosti 50 tisuća kuna! Nisu daleko stigli…

Photo: ILUSTRACIJA/ Zarko Basic/PIXSELL

Spomenuta dvojica se sumnjiče da su 11. lipnja provalili u zlatarnu na otoku Krku, u vlasništvu 33-godišnjeg hrvatskog državljanina,  iz koje su otuđili veću količinu nakita

Krčka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljanima u dobi od 24 i 27 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Spomenuta dvojica se sumnjiče da su 11. lipnja provalili u zlatarnu na otoku Krku, u vlasništvu 33-godišnjeg hrvatskog državljanina,  iz koje su otuđili veću količinu nakita (više komada narukvica, privjesaka, lančića, naušnica te nekoliko prstena i kompleta nakita).

Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 50.000 kuna. Otuđeni nakit je pronađen te je vraćen oštećenom hrvatskom državljaninu.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv dvojice hrvatskih državljana podnijeta je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu  i predani su pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari