KAZNENO PRIJAVLJENI

Dvojica muškaraca u centru Rijeke palicama razbili stakleni izlog, prijetili i policajcima

Foto: Riportal

Osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu

U ponedjeljak, 22. siječnja u večernjim satima policija je zaprimila dojavu da se u smjeru središta Rijeke kreću dvije muške osobe koje se sumnjiče da su razbili stakleni izlog.

“Ubrzo nakon dojave, u središtu grada pronađene su dvije muške osobe koje su u ruci imale metalne palice. Vidjevši policijske službenike, počeli su palicama zamahivati prema policijskim službenicima oglušivši se na njihove naredbe da ih spuste.

Privedeni su u nadležnu policijsku postaju radi provođenja kriminalističkog istraživanja te je utvrđeno da je riječ o hrvatskim državljanima u dobi od 26 i 37 godina koji se sumnjiče da su u središtu Rijeke razbili stakleni izlog u vlasništvu 34-godišnje hrvatske državljanke pritom je oštetivši za oko 150 eura.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim toga, prekršajno su sankcionirani zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari