I PRIJETILI SU

Dvojica muškaraca u Gorskom kotaru napala policajce zbog – prometnog prekršaja!?

Ilustracija: Riportal

Policija dvojac sumnjiči da su 24. svibnja na području Delnica počinili prisilu prema službenoj osobi, ali mu uputili i ozbiljne prijetnje

Podnošenjem kaznene prijave i privođenjem u pritvorsku jedinicu dvojice hrvatskih državljana rezultiralo je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji sa službenicima Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar.

Riječ je o osobama, starosti 32 i 33 godine, koje su u utorak, 24. svibnja oko 18.40 sati na području Delnica počinile prisilu prema službenoj osobi. Naime, dvoje policijskih službenika zaustavili su 32-godišnjaka i izdali mu naredbu da pođe s njima u policijsku postaju na daljnje istraživanje poradi utvrđenog prekršaja u prometu kojega je isti počinio prije nekoliko dana.

VIDEO DANA:

Na izrečenu naredbu 32-godišnjak se oglušio, odbio dati osobnu iskaznicu na uvid, a i uz negodovanje nastavio ometati postupanje policije. Pri tome je,  u cilju sprječavanja službene osobe u obavljanju službene radnje, u jednom trenutku nasrnuo na policijskog službenika, naguravao se s njime te ga udario i pritom lakše ozlijedio.

U fizičkom napadu na policijskog službenika se 32-godišnjaku pridružio i spomenuti 33-godišnjak. Osim navedenog, prilikom napada na policijskog službenika te privođenja, policijskom službeniku su osumnjičenici uputili i ozbiljne prijetnje.

Dovršetkom kriminalističkog istraživanja, obojica osumnjičenika su uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predani pritvorskom nadzorniku zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela prisile prema službenoj osobi i prijetnje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari