SUSJED OPASNIH NAMJERA

Policija pronašla Riječanina (67) koji je ubijao i mučio životinje! Uz to, uputio je ozbiljne prijetnje susjedi

Ilustracija: Facebook

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela ubijanja ili mučenja životinja i kaznenog djela prijetnje.

“Spomenuti se sumnjiči da je u nekoliko navrata tijekom 2020., 2021. godine i u travnju ove godine teško zlostavljao i uporabom zračnog oružja, kojeg je neprijavljeno posjedovao,nanio ozlijede domaćim životinjama – mačkama i nekoliko ptica, vrste kos. Od zadobivenih ozljeda životinje su uginule.

Osim toga, u svibnju ove godine verbalno je prijetio 55-godišnjoj hrvatskoj državljanki što je kod nje izazvalo bojazan za njezin život i imovinu.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim toga, zbog neprijavljenog posjedovanja zračnog oružja protiv osumnjičenika podnijet je optužni prijedlog sukladno Zakonu o posjedovanju i nabavi oružja te je navedeno oružje oduzeto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari