DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Dvojica muškaraca u Matuljima prevarili trgovkinju ali ipak pali u ruke policiji!

Ilustracija (Riportal)

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti  48 i 68 godina, koje sumnjiči za počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.  

Sumnjiče se za počinjenje krađe iz trgovine na području Matulja gdje su 31. siječnja iskoristili nepažnju djelatnice na način dok je jedan od počinitelja s njom razgovarao, drugi je za to vrijeme otuđio kožnu jaknu u vrijednosti oko 4.500 kuna.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je otuđena jakna pronađena i vraćena vlasnicima trgovine, a protiv obojice osumnjičenika je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Kaznenom prijavom za počinjenje kaznenog djela krađe završeno je i kriminalističko istraživanje I policijske postaje Rijeka.

Za navedeno kazneno djelo se sumnjiči 38-godišnji hrvatski državljanin za kojega je utvrđeno da je 5. prosinca prošle godine iz ugostiteljskog objekta na području Kastva otuđio više boca alkoholnih pića te time 48-godišnjeg vlasnika oštetio za oko 1500 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari