NIJE DALEKO STIGAO

Ekspresna noćna akcija policije! U centru Rijeke provalio u restoran, uhvaćen pola sata nakon nedjela

Ilustracija: Riportal

Policija je 46-godišnjeg provalnika uhitila pola sata nakon počinjenja teške krađe provaljivanjem u restoran u središtu Rijeke

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Riječ je o provalniku kojega je policija jučer u noći oko 2.30 sati uhitila pola sata nakon počinjenja teške krađe provaljivanjem.

“Sumnjiči se da je u središtu Rijeke provalio u optičku trgovinu i ugostiteljski objekt iz kojih je otuđio novac i alkoholna pića, ali i prijenosno računalo te mobitel u vlasništvu hrvatske državljanke.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je istovjetna kaznena djela počinio i prethodnih dana!

“U studenom je provalio u zdravstvenu ustanovu na Belvederu u Rijeci, kao i u još tri ugostiteljska objekta na području Rijeke, od kojih u jedan dva puta, na štetu pravnih osoba. Ukupna počinjena materijalna šteta cijeni se najmanje 15.000 kuna.”, dodali su iz policije.

Dio otuđenih predmeta je pronađeno i bit će vraćeno vlasnicima.

Dovršetkom istraživanja 46-godišnjak je ,zbog osnovane sumnje u počinjenje šestt kaznenih djela teške krađe provaljivanjem te jedne teške krađe u pokušaju, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari