AUTO NA KROVU NA BRAJDICI! Danas ujutro niz prometnih nesreća u Rijeci i okolici

Foto: Facebook/I.K./Problemi u prometu Rijeka i okolica

I ovaj tjedan započeo je odmah ujutro, nažalost, nizom prometnih nesreća na riječkim prometnicama

Danas oko 8 sati ujutro prometna nesreća dogodila se na području Brajdice, kada je na velikom i preglednom raskrižju došlo do prevrtanja jednoga automobila na krov.

Zasad nemamo službenih podataka o tome kako je došlo do ove nesreće, policija obavlja očevid, no vjerojatno je uslijed nepoštivanja svjetlosne prometne signalizacije došlo do sudara vozila nakon čega je jedno vozilo završilo  okrenuto na krov.

Foto: Facebook/R.S./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Na mjesto nesreće brzo su stigli pripadnici hitnih službi. Hitna medicinska služba zbrinula je ozlijeđene osobe no zasad se ne zna težina njihovih ozljeda.

Promet se tim dijelom grada nakon nesreće odvija usporeno i otežano, a nakon policijskog očevida znat će se više o točnim uzrocima ove teške prometne nesreće.

Nažalost, kako neslužbeno doznajemo iz minute u minutu, nije ovo i jedina prometna nesreća ovoga jutra u Rijeci i okolici. Uskoro opširnije o tome!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari