ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR

Auto na krovu, promet u prekidu!

Foto: Riportal

Prometna nesreća dogodila se večeras na novoj cesti od Rujevice prema Marinićima

Na novoj cesti od Rujevice prema Marinićima, negdje kod bivšeg odlagališta otpada Viševac, večeras se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedno osobno vozilo završilo na kolniku okrenuto na krov.

Točni uzroci nesreće još su poznati, no prema pričanjima svjedoka koji su se prvi zatekli na mjestu nesreće uzrok karambola vjerojatno je prebrza vožnja odnosno brzina neprilagođena uvjetima na prometnici.

Prema svjedocima, automobil marke Škoda kretao se iz pravca Viškova. U jednom trenutku to vozilo je kotačem udarilo u “bankinu”, zanijelo se na cesti te okrenulo na bok pa na na krov zaustavivši se tek nakon sudara s osobnim vozilom koje se dolazilo iz suprotnog smjera.

Treba istaknuti da su vozači iz vozila koja su prva naišla na nesreću odmah pritekli u pomoć unesrećenima, a prema izjavama svjedoka prava je sreća u ovoj nesreći da su sudionii zadobili samo lakše ozlijede!

Neko vrijeme promet ovom estom bio je u prekidu, a trenutno se odvija jednim kolničkim trakom.

Na mjestu događaja policijski službenici napravit će očevid nakon čega će se više znati o svim okolnostima i točnim uzrocima ove nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari