Curica završila pod kotačima kombija: ‘Trebalo je biti slavlje, a dogodila se tragedija’

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Roditelji su nekoliko sati nakon stravične nesreće otputovali na obdukciju u Otočac

Curica (2) se u subotu ujutro veselila rođendanu svoje seke (8). Od ranog jutra nije mogla sakriti uzbuđenje zbog proslave koja samo što nije počela.

Oko 10.15 sati ispred obiteljske kuće u Jelvici kraj Brinja majka i dvogodišnjakinja pred kućom su dočekale pekara. Otac je bio na poslu.

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Kad je muškarac (30) isporučio tortu i pokretao kombi, dvogodišnjakinja se navodno istrgnula iz ruku majke i u trenutku se našla pod kotačem vozila, no očevidom će utvrditi točne okolnosti nesreće. Mještani su u šoku.

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

“Danas je ovdje trebalo biti slavlje, a dogodila se tragedija. Svi smo u šoku. Ne možete zamisliti kako se osjećamo”, rekao je muškarac blizak obitelji za 24sata.

“Kao i svaki rođendan, tako smo i danas trebali proslaviti 8. rođendan, trebala je doći sva rodbina. Ovo je prevelika tragedija, kako za roditelje i obitelj tako i za sve nas. Teško je”, rekao je potreseni susjed.

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Roditelji su nekoliko sati nakon stravične nesreće otputovali na obdukciju u Otočac, dok je drugih dvoje djece ostalo u kući s rodbinom koja je došla paziti na njih.

Brat (4) navodno ne zna ništa o onome što se zbilo, a osmogodišnja sestra naslućuje da se mlađoj seki dogodilo nešto loše.
Vijesti.hr
FotoPixell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari