HOROR U RIJECI! Muškarac naoružan motornom pilom progonio drugoga ulicama Rastočina!

Prema dosadašnjim saznanjima, bila je to stravična eskalacija sukoba između nekolicine muškaraca koja je užasnula sve Riječane koji su svjedočili događaju

U srijedu navečer, oko 19.30 sati, ulicama Rastočine i Mihačeva Draga odigravala se prava drama: mnogi Riječani ostali su zatečeni prizorom muškarca koji je u ruci držao motorno oruđe koje se nažalost lako može pretvoriti u opasno oružje, i iz smjera Rastočina očigledno progonio drugoga muškarca koji je bježao u panici u smjeru križanja s Ulicom Mihačeva Draga.

Bio je to prizor kao iz najgrozomornijeg horor filma, samo što se u taj čas odigravao pred očima i ušima građana – „motorka“ je naime bila uključena i izazivala je veliku buku, a čula se i vika muškaraca koji su se očito negdje još ranije sukobili a sada je sukob eskalirao u najgorem smjeru.

Web portal Riječanin u posjedu je ekskluzivnih snimki nadzornih kamera s mjesta događaja. Također, naše fotografije tragova krvi s lokacija na kojima se odvijao sukob odnosno potjera svjedoče o pravom hororu koji se tu odigrao u srijedu navečer.

Naime, prema pričanjima svjedoka, bio je to sukob muškaraca od kojih je nekoliko njih najprije izazivalo jednoga. Ovaj je potom dograbio “motorku”te počeo progoniti  čovjeka s kojim se verbalno sukobio prema Ulici Mihačeva Draga. Došlo je i do fizičkog sukoba i naguravanja, o čemu svjedoče i tragovi krvi s mjesta događaja.

O intenzitetu sukoba svjedoče krvave mrlje na više lokacija ovoga nesvakidašnje stravičnog događaja.

O cijelom događaju obaviještena je i policija koja je odmah poduzela sve istražne radnje, uključujući uzimanje izjava svjedoka odnosno svih tragova s poprišta događaja te snimki s nadzornih kamera.

Cijeli krvavi incident izazvao je veliku nelagodu pa i strah kako stanara u spomenutim ulicama tako i djelatnika okolnih obrta i trgovina odnosno prolaznika. A kako je u blizini i prometna Osječka ulica odnosno stajalište gradskog autobusa kojeg koriste i školarci koji su se u to vrijeme vraćali iz druge smjene u školama, može se zaključiti kako je  prava sreća u nesreći što nitko od nedužnih svjedoka nije na neki ružan način i protiv svoje volje uključen u ovaj sukob.

U međuvremenu smo stigli do novih saznanja odnosno dodatnih informacija iz Policijske uprave primorsko-goranske o ovome incidentu, o čemu možete pročitati OVDJE.

Poprište stravične potjere

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari