“PRESRETAČ” U AKCIJI Na Krku oko 11 sati zaustavili alkoholiziranog (!) 59-godišnjaka bez prava na upravljanje

Ilustracija

Prometna policija zabilježila je jučer na području svoje nadležnosti brojne prometne prekršaje

Iz Policijske uprave primorsko-goranske izdvajaju 59-godišnjaka kojeg je oko 11 sati zaustavila posada policijskog presretača na području Krka gdje je osobnim vozilom marke Škoda upravljao prije stjecanja prava na upravljanje te pod utjecajem alkohola od 1,54 g/kg. Zbog počinjenih prekršaja izrečena mu je novčana kazna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije.

Zbog alkoholiziranosti noćas je na području Crikvenice iz prometa isključena 49-godišnja državljanka Srbije, koja je pod utjecajem alkohola od 0,98 g/kg upravljala osobnim vozilom.

Od prometnih prekršaja zabilježenih jučer na području ove Policijske uprave izdvajamo i dva prekršaja počinjena na području Malog Lošinja. Prekršitelji su 20-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom unatoč važećoj zabrani upravljanja vozilom „B“ kategorije i 61-godišnjak koji je upravljao tehnički neispravnim osobnim vozilom te vrijeđao policijske službenike.

Svi počinitelji prometnih prekršaja sankcionirani su temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a 61-godišnjak uz to i temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari