Jezivi prizori u ‘kući strave’: Troje djece živjelo je u kući s 245 životinja, mokraća i izmet posvuda!

Facebook City Of Edgewater Police Department

Troje odraslih optuženo je i za zanemarivanje djece i za zlostavljanje životinja

Policija na Floridi zatekla je strašan prizor u “kući strave” u kojoj je došla provjeriti stanje troje male djece.

Naime, osim dvije žene i jednog muškarca koji su trebali brinuti o troje djece od 8, 9 i 10 godina, u kući su policajci zatekli čak 245 životinja! Vladao je neopisivi nered – posvuda pokvarena hrana, životinjski izmet i mokraća…

Zbog katastrofalnih životnih uvjeta u obiteljskom domu u gradu Edgeeateru policija je uhitila Melissu Hamilton (49), Gregga Nelsona (57) i njegovu suprugu Susan Nelson (43). Optuženi su za zlostavljanje i zanemarivanje djece te za okrutnost prema životinjama.

Kako je objavila policija na svojem Facebooku, u kući su zatekli četiri psa, dvije mačke, devet živih i jednu mrtvu gvinejsku svinju, 12 zečeva, četiri hrčka, 14 ptica, 10 penjaša, nekoliko macaklina, kornjaču i ježu, 95 miševa te 60 odraslih štakora i 23 beba štakora.

Kuća nije čišćena, kako se vidi na fotografijama, vjerojatno godinama.

Policija je izvijestila da su djeca odmah prebačena na drugu lokaciju i smještena kod odgovornih članova obitelji. Životinje su smještene u sklonište za životinje.

Gregg Nelson, otac zanemarivane djece, inače je radio kao medicinski tehničar u Hitnoj službi, dok je Melissa Hamilton medicinska sestra koja radi s timovima za medicinsku pomoć u slučaju katastrofe.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views