KAOS KOD PODVOŽNJAKA U KREŠIMIROVOJ! Audi prevrnut na bok nasred ulice, zbog nesreće velike prometne gužve u središtu grada

Prometovanje vozilima kroz samo središte grada znatno je usporeno i otežano zbog prometne nesreće u kojoj se jedno vozilo našlo prevrnuto nasred Krešimirove ulice

Danas oko podneva u Krešimirovoj ulici u samom centru Rijeke, točno na ulazu u podvožnjak u pravcu Opatije, došlo je do teške prometne nesreće koja je za posljedicu imala da je osobni automobil Audi zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala vozačica završio nasred prometnice okrenut na bok.

auto-bok2

Prema prvim informacijama, vozačica nasreću nije teže ozlijeđena u prevrtanju većeg automobila osim što je pretrpjela veliki šok. Dobro je da u nesreći nije bilo većeg zla, koliko je zasad poznato.

auto-bok1

Na mjesto nesreće vrlo brzo došli su pripadnici interventnih službi, hitne medicinske pomoći odnosno službenici prometne policije koji će očevidom utvrditi uzroke prevrtanja Audija.

15570900_363131600712752_471843111_n

Službenih informacija zasad nema, no kako se čini Audi zagrebačkih registracija nije se sudario s drugim vozilom već se vozačica iz zasad nepoznatih razloga vjerojatno (pre)kasno prestrojavala iz jedne u drugu  voznu traku pa je izgubila kontrolu nad vozilom koje se zanijelo i prevrnulo nakon udarca u “bankinu”  na vozačevu stranu.

Promet Krešimirovom ulicom odnosno samim središtem grada zbog ove je nesreće neko vrijeme bio znatno otežan i usporen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari