KOBNO KOČENJE: Stariji muškarac ozlijeđen u Autotrolejevom autobusu

Nesreća se dogodila danas oko 13 sati, a krivac je – kako se čini – vozač osobnog automobila koji se autobusu našao na putu

Gotovo istovremeno s nesrećom u kojoj je na ulasku u podvožnjak u smjeru Opatije osobni automobil završio prevrnut na bok (OVDJE), nekoliko stotina metara dalje, u Krešimirovoj ulici, došlo je do druge prometne nesreće u kojoj je stradao stariji muškarac – i to kao putnik u autobusu gradskog prijevoznika Autotroleja.

Do nesreće je došlo, kako smo čuli od svjedoka, kada je vozač Autotrolejeva autobusa pokušavajući izbjeći drugo vozilo naglo zakočio, a jedan putnik – stariji muškarac – izgubio je ravnotežu, pao i ozlijedio se.

Ozlijeđeni je bio u takvom stanju da su na mjesto događaja upućeni djelatnici hitne medicinske pomoći.

Također, valja upozoriti na pravi uzrok ove nesreće, a to je – kako govore svjedoci događaja – nesavjesni vozač osobnog automobila koji se pokušavao parkirati na pločnik u Krešimirovoj ulici, no činio je to na nepažljiv i nepromišljen način koji je doveo do toga da ga je gradski autobus morao naglo izbjeći što je dovelo do ozljede putnika u autobusu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari