KAOS: Mladić bježao policiji pa autom uletio u dnevni boravak!

Oko pola noći “nepozvani gost”uletio je automobilom u dnevni boravak obiteljske kuće u Luka putu u Požegi

Vozač (22) Opel Astre karavan, zagrebačkih registarskih oznaka bježao je požeškoj policiji koja ga je pokušala zaustaviti. Najvjerojatnije je bio pod utjecajem alkohola iz kojeg je razloga i bježao od policije, neslužbeno doznaje portal Požega.eu.

Prema svemu sudeći zbog nepoznavanja ceste nije se zadržao na glavnoj cesti već je produžio iz Frankopanske prema Ulici Luka put u kojoj se uslijed velike brzine nije uspio zaustaviti te je bez kočenja produžio i uletio u dnevni boravak jedne obiteljske kuće.

“Sat vremena prije ovog događaja sjedio sam u dnevnom boravku i gledao televizor. Otišao sam spavati u sobu koja mi je odmah pokraj dnevnog boravka. Uhvatio sam prvi san. U snu sam čuo nekakav jak udarac. U tom trenutku nisam znao što se zbiva. Kad sam izišao iz spavaće sobe imao sam što vidjeti. Nekakav mladić je automobilom uletio u moj dnevni boravak, došao gotovo do pola njega. I sami možete pretpostaviti koja je to brzina vozila bila kada je izbila prozore, zid i slomila radijatore u dnevnom boravku. Da sam bio u dnevnom boravku i sjedio gdje uvijek sjedim sad s vama ne bi razgovarao. To ne bi preživio”, prepričao je za portal vlasnik obiteljske kuće.

U nevjerici cijeli događaj je promatrala i kći vlasnika kuće koja je bila na katu iznad.

Udar vozila u kuću probudio je i okolne susjede koji su došli vidjeti što se to zbilo i što ih je probudilo. Prizor je bio zastrašujući.

Po dovršetku policijskog očevida biti će piznato više detalja o samom nesvakidašnjem događaju.

Unatoč velikoj silini udarca u vozilu se nisu aktivirali zračni jastuci, a 22-godišnjak je ostao neozlijeđen, gotovo bez ogrebotine, piše Požega.eu.
Vijesti.hr
Foto: Požega.eu/D.Krstanović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari