MJESTO TRAGEDIJE: Ovdje su u automobilu izgorjela dvojica Riječana

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Na mjestu strašne nesreće rodbina i prijatelji unesrećenih ostavili su upaljene lampione

Sinoć oko 22 sata u središtu Novalje došlo je do teške prometne nesreće s tragičnim posljedicama. (OVDJE) U osobnom vozilu riječkih registarskih oznaka stradala su dva muškarca i to u požaru vozila koji je izbio nakon što je automobil (neslužbeno – BMW) udario u betonski zid te stup javne rasvjete.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Prema nekim svjedocima nesreće nekoliko mještana pokušalo je pomoći unesrećenima, za koje se vjeruje da su s riječkog područja,  no automobil je planuo gotovo istog trena nakon udarca u čvrstu prepreku te je bilo nemoguće u tako kratkom roku ugasiti plamenu buktinju koja je učas progutala vozača i suvozača.

Tijekom jutra na mjestu strašne nesreće, u Zadarskoj ulici, rodbina i prijatelji unesrećenih ostavili su upaljene lampione u znak sjećanja i sućuti zbog pogibije dvojice muškaraca, službeno još uvijek neidentificiranih.

I pogled na mjesto nesreće otkriva kakva se tragedije ovdje odigrala: tragovi požara vidljivi su na tlu i raslinju a u zraku se još uvijek, usprkos buri, osjeti teški miris paljevine odnosno sredstava za saniranje požarišta.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Kako su izvijestili iz policije, do prometne nesreće je došlo kada je (zasad nepoznata) osoba upravljala osobnim automobilom riječke registarske oznake te je uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad automobilom. Vozilo je sletjelo izvan kolnika i udarilo u betonski zid i stup javne rasvjete, nakon čega došlo do zapaljenja automobila.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari