NESREĆA KOD KAZALIŠTA

Motorist stradao u centru Rijeke; Prebačen u riječki KBC; Stvorila se veća prometna gužva

Foto: Riportal

Nesreća se dogodila par minuta nakon 11 sati. Vozač motora prevezen je na hitni trakt KBC-a Rijeka

Nekoliko minuta nakon 11 sati u samom središtu Rijeke, u Ulici Ivana Zajca, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je, prema podacima policije, sudjelovalo jedno vozilo – motocikl odnosno skuter.

Prema do sada utvrđenom, motociklist je iz nepoznatih razloga u jednom trenutku izgubio nadzor nad motorom te je pao na kolnik pri čemu je zadobio ozljede.

Nesretnom motoristu prvi su u pomoć pritekli prolaznici. Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su djelatnici hitnih službi te je ozlijeđena osoba prebačena na hitni trakt riječkog KBC-a.

Kako se nesreća dogodila usred dana u jednoj od najfrekventnijih prometnica u središtu grada, uz križanje koje funkcionira i kao račvanje nekoliko prometnih pravaca, na cesti se vrlo brzo stvorila veća gužva vozila a promet se odvijao otežano i usporeno.

Dolaskom policijskih djelatnika na mjesto nesreće započela je i brža regulacija prometa a policijski djelatnici su započeli i s očevidom nesreće nakon čega će se više znati i o točnim uzrocima pada motorista na kolnik.

Foto: Riportal

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari