ŠTETA 30.000 KUNA

Šesteročlana banda radila ”kaos” po Opatiji; Provaljivali i krali po kafićima, restoranima, uništavali terase….

Foto: Pixell/Riportal

Šestorka se sumnjiči za ispisivanje grafita,oštećenje ugostiteljskog inventara, kao i za tešku krađu provaljivanjem na području Opatije

Kaznenom prijavom za počinjenje četiri kaznena djela dovršeno je kriminalističko istraživanje opatijske policije nad šestoricom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Sumnjiče se da su u prosincu prošle i u siječnju ove godine, na području Medveje i Opatije ispisivanjem grafita oštetili više javnih površina i privatnih stambenih zgrada. Osim toga, tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako su u Opatiji u jednom hotelu, osim ispisavanja grafita oštetili i dio inventara, kao i na terasi lovranskog ugostiteljskog objekta.

Također je utvrđeno kako su početkom siječnja provalili u ugostiteljski objekt na području Opatije gdje su otuđili i na terasi konzumirali više različitih alkoholnih pića. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima procjenjuje se na najmanje 30 000 tisuća kuna.

Poradi sumnje u počinjenje tri kaznena djela oštećenje tuđe stvari te kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, spomenuti osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari