Nemirna noć u Rijeci! Mladići razbili auto, divljali po gradu, “napali” kiosk i vozila na Delti. Privela ih policija!

Foto: Facebook/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Sve je počelo predvečer kada je više mlađih muških osoba, prema prvim podacima policijskih službenika,  svojim osobnim vozilom doživjelo prometnu nesreću u središtu grada. A tada su započeli svoj ludi pohod Rijekom!

Napustili su svoje oštećeno vozilo, “na Kontu” se verbalno a čini se i fizički sukobili s nekoliko osoba, a potom su teško oštetili kiosk uz parkiralište Delta.

Svoj sumanuti pohod nastavili su na parkiralištu Delta na način da su skakali po vozilima i na druge načine oštetili više automobila, potvrđeni su podaci.

Foto. Facebook/M.P./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Policijski službenici nakon prvih dojava krenuli su vozilima s upaljenim rotacijskim svjetlima u potragu za razularenom skupinom mladića od kojih su se neki u svojem pohodu, prema izjavama svjedoka, i razodjenuli u donje rublje što baca sumnju na to kako su bili ili pod snažnim utjecajem alkohola ili i nekih drugih, malo jačih opijata.

Policijski službenici naposlijetku su ih zaustavili na njihovu putu bezumlja, a više podataka o ovome događaju koji je uzbunio središte grada – ali i užario društvene mreže – bit će poznato nakon što policija obznani službeno izvješće o događaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari