Nesreća na vijaduktu Svilno! Neki vozači baš na tom mjestu stalno ponavljaju istu grešku

Foto: Čitatelj

Prema prvim informacijama s terena u nesreći je sudjelovalo jedno vozilo

Danas rano poslijepodne na vijaduktu Svilno na dionici Orehovica – Čavle u smjeru Čavle došlo je do prometne nesreće u kojoj je, prema svemu sudeći, sudjelovalo jedno osobno vozilo.

Uzrok je, čini se prema prvim svjedočenjima s terena, brzina neprilagođena uvjetima na cesti zbog čega je vozačica osobnog vozila, neslužbeno,  izgubila nadzor nad vozilom koje se nekoliko puta okrenulo na cesti te na kraju udarilo u branik uz cestu. Ipak, točan uzrok nesreće znat ćemo nakon obavljenog policijskog očevida.

Prema prvim informacijama u ovoj nesreći nije bilo teže ozlijeđenih osoba no nastala je materijalna šteta na vozilu.

Čini se kako je tom dionicom neposredno nakon nesreće prolazilo i vozilo hitne medicinske pomoći te je dežurna ekipa za svaki slučaj stala na mjestu nesreće kako bi provjerila ima li osoba kojima treba pružiti prvu pomoć.

Uvjeti na prometnicama na širom riječkom području i dalje su otežani za vožnju, povremeno pada jaka kiša a kolnici su mokri i skliski te se i ovom prilikom umoljavaju vozači da način odnosno stil vožnje prilagode uvjetima na cesti.

U suprotnome smjeru – još veći problem u prometu! Sve o tome ovdje:

(FOTO) Kaos na riječkoj zaobilaznici! Zbog nekoliko prometnih nesreća promet paraliziran u smjeru zapada!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari