NESREĆA U LAGINJINOJ: „Škoda“ se prevrnula na bok, uzrok vjerojatno neprilagođena brzina

Prometna nesreća dogodila se jučer predvečer na ravnom i preglednom dijelu Laginjine ulice, pa nije posve jasno kako je moglo doći do ovoga

Kada ugledamo auto prevrnut na bok na cesti, osjećaj je grozan i teško je ne pomisliti na najgore. Srećom, u sinoćnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila na ravnom dijelu Laginjine ulice, na potezu između Osnovne glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova i Centra za socijalnu skrb, prema našim prvim saznanjima nije bilo teže ozlijeđenih osoba – nasreću! U vozilu koje je iz zasad nepoznatih razloga udarilo najprije u parkirani automobil pa se potom prevrnulo na bok bio je samo vozač, i prema tvrdnjama očevidaca zadobio je nasreću samo lakše ozljede.

dom3

Kako je došlo do nesreće u kojoj je osobni automobil „Škoda“ nakraju završio prevrnut na bok zasad nije posve jasno, no nekoliko očevidaca nesreće spominju preveliku brzinu vozila kao jedan od mogućih uzročnika nesreće.

dom1

Na mjesto nesreće vrlo brzo su stigli djelatnici hitnih službi zbog čega je promet tim dijelom središta grada neko vrijeme bio otežan i usporen, a nakon obavljenog policijskog očevida znat će se više o točnim uzrocima nesreće.

dom2

Foto: facebook Z. Grabović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja