ŽRTVE PREVARE: Nijemci došli na Krk i ustanovili da kuće koju su unajmili za odmor – nema na adresi!

Obitelj Reiß iz njemačkog grada Ennigerloha sigurno se neće tako brzo vratiti na godišnji odmor u Hrvatsku

Naime, roditelji i njihovo dvoje maloljetne djece unajmili su apartman s pet soba na Krku. Apartman su našli na eBayu i platili ga 1050 eura. Vrlo povoljna cijena za tri tjedna ljetovanja u srpnju nije im bila sumnjiva, no kad su stigli na Krk, shvatili su da su žrtve prevare. Naime, kuće na navedenoj adresi nije bilo!

“Fotografije kuće bile su profesionalne, na sva smo pitanja brzo dobivali odgovore, pa čak su davali savjete o tome gdje unajmiti čamac i slično”, ispričali su njemačkom Bildu.

Nazvali su lažnog iznajmljivača Marcela koji im je rekao da se trenutno nalazi na drugom otoku, ali da uskoro stiže s ključevima. Tada im je postalo jasno da nešto ne valja pošto se ne može tako brzo doći s jednog otoka na drugi.

Slučaj je preuzela njemačka policija koja je ustanovila da reklamirana kuća u Puntu na Krku postoji, ali se ne iznajmljuje, nego prodaje za 800.000 eura.

Da stvar bude gora, obitelj Reiß nije jedina žrtva lažnog iznajmljivača Marcela – dosad je prodao četrdesetak ljetovanja u vrijednosti od oko 45.000 eura.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari