NESREĆA U LAGINJINOJ: Vozilo se zabilo u parkirane automobile

Foto: Riječanin

Nesreća se dogodila u večernjim satima blizu Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova

Pod još dokraja nerazjašnjenim okolnostima vozač osobnog automobila večeras je svojim vozilom udario u parkirane automobile u Laginjinoj ulici blizu Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova.

Policija obavlja očevid i zasad nemamo saznanja o tome što se točno dogodilo, je li vozač izgubio kontrolu nad vozilom, je li u nesreći sudjelovalo još neko vozilo koje je možda pridonijelo nesreći ili je vozaču možda i pozlilo u vožnji.

Odgovore na ta pitanja dat će policijski očevid a mi ćemo vas čim dobijemo izvješće informirati o uzrocima ovoga nesretnog događaja.

U nesreći su teže oštećena najmanje dva automobila a materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Zbog ove nesreće promet Laginjinom ulicom je otežan i usporen.

Prema prvim informacijama s terena, u nesreći nema teže ozlijeđenih osoba, a velika je sreća u nesreći što se u trenutku nesreće ulicom i pločnikom nisu kretala djeca koja pohađaju Glazbenu školu.

Foto: Riječanin

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari