SHOW NA ŠKURINJAMA: Pretukla ga žena a on prijavio napad “nepoznatih razbojnika”!?

Foto: Ilustracija

Muškarac je osumnjičen za lažno prijavljivanje a žena za tešku tjelesnu ozljedu

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 30 i 23 godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene općeg kriminaliteta.

Policija 30-godišnjaka sumnjiči da je 21. travnja ove godine prijavio počinjenje kaznenog djela razbojništva koje su na njegovu štetu počinile nepoznate osobe nanijevši mu pri tom tešku tjelesnu ozljedi i to na području Škurinja u Rijeci.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je kazneno djelo prijavio iako je znao da to nije istina te se je došlo do saznanja da mu je tešku tjelesnu ozljedu nanijela 23-godišnja hrvatska državljanka prilikom verbalnog sukoba istoga dana.

Zbog počinjenja kaznenog djela lažno prijavljivanje kaznenog djela, spomenuti 30-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, kao i osumnjičena 23-godišnjakinja za počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari