UDARAC U STABLO

Video | (FOTO, VIDEO) Noćas krš i lom u Liburnijskoj! “Čuli su se zvukovi kočenja, udarac i onda zapomaganje! Užasno…”

Foto: Čitatelj

Teška prometna nesreća dogodila se noćas, nešto prije 3 sata, u Liburnijskoj ulici u Rijeci

Noćas su građane Krnjeva i Kantride uznemirili zvuci prometne nesreće koja se u 2.43 sata dogodila na desnom kolničkom traku prometnice u smjeru Krnjevo-Bivio.

“Čuo se glasan zvuk kočenja i “cvilež” automobilskih guma. Potom tresak, zvuk  udarca a onda zapomaganje osobe ozlijeđene u nesreći. Bilo je to sve zajedno jako teško za slušati, baš užasno! Mnogi stanari obližnjih zgrada skočili su iz kreveta kako bi provjerili što se događa, neki su pokušali pomoći unesrećenom vozaču, pozvana je policija, mnogi su fotografirali događaj. Policija i ekipa hitne medicinske pomoći stigli su vrlo brzo, u tom trenutku već se na ulici okupila veća skupina građana uznemirena događajem”, prepričala nam je jedna svjedokinja neugodnih i zastrašujući noćašnjih prizora.

Što se zapravo dogodilo? U prometnoj nesreći sudjelovalo je jedno vozilo, Volkswagen Passat riječkih registarskih oznaka, koje se kretalo prometnicom iz smjera Krnjeva u smjeru Bivija.

Vozač Passata zbog brzine neprilagođene uvjetima na kolniku nakon izlaska iz blagog zavoja izgubio je kontrolu nad vozilom koje se zanijelo, a onda je desnim krajem vozilo udarilo u stablo drvoreda nakon čega se okrenulo na bok pa na krov.

Iako je prizor užasa na mjestu nesreće pružao sliku teške tragedije, prema izvješću policije vozač je prošao, na svu sreću, samo s lakšim tjelesnim ozljedama!

Kada se pogledaju fotografije s mjesta nesreće, slobodno se može reći da se (ne)sretnik noćas ponovno rodio!

Svjedokinja događaja napomenula nam je da na ovome mjestu ovo ni izdaleka nije jedinstven događaj odnosno nesreća: “Ovaj naš zavoj je već odnio nekoliko života! Po noći ovdje imamo kamikaze… Nakon izlaska iz zavoja kreće dulja ravnica, i tu se mnogi vozači “iživljavaju” i bude nas noću divljim načinom svoje vožnje. Trebalo bi poduzeti nešto glede toga”, požalila nam se svjedokinja događaja i stanarka obližnje zgrade.

Stoga još jednom upozoravamo sve sudionike u prometu – čuvajte svoje i tuđe zdravlje i živote, jer sve to može nestati u djeliću sekunde!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari