BEŠĆUTNO

U Istri 91-godišnju staricu zajednički ubili njezina kći i unuk?

Srecko Niketic/Pixsell

Starica je više puta ubodena oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem.

Pod sumnjom da su oštrim predmetom ubile 91-godišnju staricu u njezinu stanu u Puli privedene su dvije osobe. Neslužbeno se doznaje da je riječ o njezinoj kćeri i unuku koji žive u stanu u istoj zgradi.

Istarska policija je izvijestila kako su jučer oko 15 sati u stanu zgrade u Zoranićevoj ulici pronašli mrtvu 91-godišnju ženu.

Policajci su odmah s nadležnim državnim odvjetnikom obavili očevid, a na Odjelu patologije pulske Opće bolnice obavljena je i obdukcija.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su teško ubojstvo ove “posebno ranjive osobe zbog svoje dobi” počinili 30-godišnji hrvatski državljanin i 61-godišnja hrvatska državljanka, koji su uz kaznenu prijavu privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Neslužbeno se doznaje da su za ovo ubojstvo osumnjičeni kći i unuk spomenute starice koji žive u istoj zgradi, ali ne i u istom stanu te da je starica više puta ubodena oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari