NEZAPAMĆENI ZLOČIN

Otac koji je ubio troje djece u Zagrebu na Facebooku najavio da bi se moglo dogoditi nešto jako loše

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Iako još nije poznato tko je hitnim službama dojavio o ovom strašnom događaju, policija i Hitna pomoć na mjesto događaja stigli su brzo, a potom zatekli šokantan prizor

Strašan zločin dogodio se noćas u Zagrebu. Na području zagrebačkih Mlinovima u potkrovnom penthouseu otac je ugušio svoje troje djece – blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine. Nakon toga pucao je u sebe. Otac je preživio i odvezen je u bolnicu.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Iako još nije poznato tko je hitnim službama dojavio o ovom strašnom događaju, policija i Hitna pomoć na mjesto događaja stigli su brzo, a potom zatekli šokantan prizor. U spavaćoj sobi na krevetu se zatekli mrtvo tijelo četverogodišnjaka, a blizance, dječaka i djevojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri.

Jutarnji list neslužbeno doznaje da su roditelji djece rastavljeni te su djeca, najvjerojatnije, vikend trebala provesti s ocem.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Dao naslutiti da će se nešto strašno dogoditi?

Doznaje se i to da je otac djece iskusni financijski konzultant s diplomom sveučilišta Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA). Radio je u nekim vodećim austrijskim leasing kućama, ali i na voditeljskim pozicijama u tvrtki Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima. Iz Beča je te ima vlastitu konzultantsku tvrtku.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Ipak, čini se da je on na svom Facebook profilu nagovijestio da bi nešto moglo poći po zlu jer je oko ponoći napisao status u kojem je, među ostalim, poručio “Zbogom svima…”, a kao motiv je navodio loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerice.

U spomenutom je statusu naveo i da se posljednjih godinu i pol dana pokušavao vratiti na posao, spominjao je i “braću iz masonske lože” koji mu nisu htjeli pomoći, a navodi kako su mu jedino dvojica najboljih prijatelja i dvojica braće pomogli koliko su mogli, prenosi Net.hr.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari