TRAGEDIJA ŠOKIRALA HRVATSKU

Ovo je monstrum koji je ubio svoje troje djece u Zagrebu

Izvor: Facebook, Marko Prpic/PIXSELL

Prema posljednjim informacijama, Harald K. je prebačen u KBC Sestre milosrdnice. U kritičnom je stanju i liječnici mu se bore za život

Svoje troje djece ove noći u Zagrebu ubio je Austrijanac Harald K. koji je u Zagrebu imao i tvrtke, a tijekom svoje karijere radio je za više velikih tvrtki kao konzultant i pregovarač. Većinom se bavio financijama.

Policijska uprava zagrebačka objavila je detalje zločina koji je potresao Hrvatsku.

“Oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja”, stoji u priopćenju policije.

“Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku”, zaključuje se u priopćenju.

Ubio blizance od 7 i sina od četiri godine

Podsjetimo, Austrijanac je ubio svoje troje djece – blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine, a nakon toga je pokušao i sebi oduzeti život. Otac djece iskusni financijski konzultant s diplomom sveučilišta Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA). Radio je u nekim vodećim austrijskim leasing kućama, ali i na voditeljskim pozicijama u tvrtki Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima. Iz Beča je te ima vlastitu konzultantsku tvrtku.

Prema posljednjim informacijama, Harald K. je prebačen u KBC Sestre milosrdnice. U kritičnom je stanju i liječnici mu se bore za život, a 24 sata piše da ga u bolnici čuva policija, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari