Pomozimo Riječaninu! Netko mu noćas na Srdočima “uredio” Corsu, znate li nešto o tome?

Foto: Čitatelj

U redakciju nam se javio mladi Riječanin ogorčen postupkom napoznatoga vozača koji se tijekom noći svojim vozilom zabio u njegovu Corsu te pobjegao s mjesta nesreće

Svi smo jako vezani uz naše limene ljubimce pa je sasvim razumljivo što je i mladom Riječaninu, vlasniku noćas oštećene Opel Corse, ova situacija jako teško pala.

Pogotovo stoga što je vozač koji je noćas na Srdočima udario Opel Corsu nakon toga  pobjegao s mjesta nesreće, ne ostaviši svoje podatke ili broj mobitela na koji ga se može kontaktirati pa će sav teret popravka vozila pasti na leđa mladog Riječanina – “ni krivog ni dužnog” u ovom slučaju.

Stoga vas naš čitatelj (podaci poznati redakciji) moli da ukoliko znate nešto o ovom “hit & run” slučaju, ili ste i sami vidjeli događaj, da to dojavite web portalu Riječanin u inbox, a mi ćemo eventualne informacije prenijeti oštećenom vlasniku ove lijepo uređene, a sada “neuređene” Corse koja, da žal vlasnika bude još veći, nakon ovog udarca nije u voznom stanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari