U TIJEKU OČEVID

Porsche izletio s autoceste na području Svilnog, vozi se uz ograničenje brzine

Foto: Riportal

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 11 sati sudjelovalo je, prema prvim informacijama s terena, jedno osobno vozilo

Zbog prometne nesreće na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Orehovica i Čavle u smjeru Zagreba (poslije vijadukta Svilno) vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h. Iz HAK-a mole korisnike za strpljenje.

Foto: Riportal

Prometna nesreća dogodila oko 11 sati a u njoj je sudjelovalo, prema prvim informacijama s terena, jedno osobno vozilo marke Porsche. Za sada nisu poznate sve okolnosti događaja no čini se kako je u jednom trenutku vozač Porschea izgubio kontrolu nad vozilom. Porsche se počeo nekontrolirano kretati prometnicom a zatim je, nakon okretanja na cesti, izletio izvan kolnika u šipražje uz autocestu.

Na mjestu događaja su policijski službenici. Nakon obavljenog očevida bit će poznate točne okolnosti nesreće.

Foto: Riportal

Iz HAK-a upozoravaju vozače da magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti te u Gorskom kotaru. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni I skliski. Mogući su odroni.

Foto: Riportal

Vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Od danas, 15. studenog 2020. do 15. travnja 2021. godine, obvezna je zimska oprema na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari