CESTA UMAG-BUJE

Tragikomedija nasred ceste: Dvojica se sudarila pa se potukla, treći naletio na njih pa pobjegao

llustracija/Ivo Čagalj/PIXSELL/

Policija nastavlja tragati za nepoznatim vozačem koji je napustio mjesto prometne nesreće

Policijska uprava istarska je izvijestila o nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 00.10 sati, na cesti DC-300 (Umag – Buje).

Srećom, nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta. Nesreća se dogodila kada je 50-godišnji talijanski državljanin, koji se kretao u smjeru Buja automobilom Ford Fiesta, talijanske registarske oznake, pretjecao automobil Mercedes, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 20-godišnjak. Prilikom povratka u desnu prometnu traku, Ford je udario u Mercedes, a nakon što se vratio u svoju traku, talijanski državljanin je naglo zakočio te je Mercedes udario u stražnji dio Forda.

Oba vozača su nakon prometne nesreće izašla iz vozila i ostavila otvorena vozačeva vrata, koja su dijelom prelazila na suprotnu prometnu traku te je u njih udarilo nepoznato vozilo, kojim je iz suprotnog smjera upravljao nepoznati vozač. Nakon udara u vrata, vozač je napustio mjesto događaja, bez da je drugim sudionicima nesreće ostavio svoje podatke i podatke o vozilu.

Nakon prometne nesreće, 50-godišnjak i 20-godišnjak su se počeli međusobno naguravati, vikati i vrijeđati, a talijanski državljanin je mladiću istrgnuo u jednom trenutku mobitel iz ruke i bacio mu ga na tlo.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 50-godišnjaka i 20-godišnjaka pokreće se prekršajni postupak, a policija nastavlja tragati za nepoznatim vozačem koji je napustio mjesto prometne nesreće.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari